Kontakt

CROCON d.o.o.

Ćikovići 73b
51215 Kastav
Hrvatska

OIB: 84222039897
Tel.: + 385 51 210 670
Fax: + 385 51 210 680
E-mail: sales@fastfindplb-adriatic.eu
sales@crocon.hr
Internet: www.fastfindplb-adriatic.eu
www.crocon.hr

Orolia Ltd

Silver Point
Airport Service Road
Portsmouth Hampshire PO3 5PB
Ujedinjeno Kraljevstvo

Internet: www.fastfindplb.com www.mcmurdo.co.uk
www.mcmurdoltd.com

An Orolia Group business

 

Kontakt

Tvrtka Crocon, osnovana je u Rijeci 1993. godine s glavnom djelatnošću zastupanja stranih tvrtki u pomorstvu u sklopu koje se principalima i klijentima pruža niz usluga: projektne i tehničke informacije, kontakte, prodaju i post-prodaju, instalaciju, puštanje u pogon te održavanje preko svog hrvatskog poslovnog partnera - servisne tvrtke Maritimus. Crocon se specijalizirao za zastupanje stranih tvrtki u pomorstvu, prvenstveno u brodograđevnoj industriji. Sukladno potraživanjima tržišta, osim komercijalne, poslovanje obuhvaća i nautičku, sportsku i rekreacijsku djelatnost.

McMurdo, dio Orolia grupacije, osnovan 1937. godine, vodeći je brand proizvođača sigurnosnih signalnih lokatora i NAVTEX tehnologije. McMurdo je 1992. godine osigurao svoj položaj na tržištu puštanjem u promet prvog uređaja tipa GMDSS SART (transpondera za traganje i spašavanje), a od tada je neprekidno u samom vrhu tržišta s funkcionalnošću i preciznošću sigurnosnih signalnih lokatora plasirajući 2000. godine novi proizvod, PLB (osobni signalni lokator) s integriranom GPS tehnologijom za primjenu na zemlji, moru i u zraku.

 

ISPRIČAJ SVOJU PRIČU

Ispričajte nam svoju priču, prenesite nam svoje iskustvo i podijelite s nama mišljenje o Fast Find PLB uređaju.

Pošalji priču

Crocon je regionalni distributer proizvoda McMurdo branda, Orolia grupacije, vodećeg svjetskog proizvođača i distributera radijskih označivača položaja u opasnosti - osim što smo Vaš pouzdani partner u prodaji, pomažemo i oko registracije kupljenog uređaja te informiramo Vas o tehničkim značajkama opreme i ostalim podacima i uputama potrebnim za pravilno korištenje McMurdo uređaja.

 

Službeni kontakt podaci o tvrtci Crocon i podaci za plaćanje.

 

Testna aktivacija PLB-a na moru i kopnu

PLB na DAR

KORISNICI OSOBNOG LOKATORA

 

 

 

Moj PLB